Distribuidor Oficial de
Envasado de Gas Repsol

Gas Gregal S.L.
Islas Baleares
971 50 71 11

Coneix més sobre la K120

Dos són els models de distribució que a Repsol utilitzem per fer arribar el nostre AutoGas als clients que volen opten per utilitzar aquest carburant en els seus carretons elevadors: l’envàs de Repsol AutoGas o el subministrament a granel.

[AnuncioGas1]

L’envàs de 12 quilos Repsol AutoGas per a carretons elevadors suposa una excel·lent opció gràcies a tres grans innovacions tecnològiques:

  • Un filtre intern, desenvolupat en exclusiva amb tecnologia Repsol, que fa que el carburant arribi al carretó net d’impureses.
  • Un sistema d’indicador de nivell d’ompliment, únic a Espanya, que mostra el contingut de gas de la bombona permetent així una planificació més efectiva de les parades dels vehicles.
  • Una vàlvula de seguretat exclusiva, que assegura treballar en les millors condicions.

I no hauràs de preocupar-te per quedar-te sense subministrament. La nostra xarxa de distribució a través de les agències distribuïdores de gas envasat de Repsol a Península i Balears, garanteix que en 48 hores, els envasos de Repsol Autogas arribin on i quan necessites. Si ho prefereixes, també disposes de Repsol AutoGas a granel. a través d’autònomes de Subministrament (SKID) – compostes per un dipòsit i un aparell sortidor, adaptat a la mida i les necessitats de cada client-que es col·loquin en els propis terrenys del client. El dipòsit es cedeix al client en règim de lloguer, amb quotes decreixents en funció del consum. Els tràmits administratius, posada en marxa i manteniment integral són a càrrec de Repsol.

 

Usamos cookies para mejorar su experiencia de navegación en nuestra web, para mostrarle contenidos personalizados y para analizar el tráfico en nuestra web.    Ver política de cookies.
Privacidad