Distribuidor Oficial de
Envasado de Gas Repsol

Gas Gregal S.L.
Islas Baleares
971 50 71 11

Bombona de propà 11kg

La bombona de propà 11 kg és la solució adequada si cerques una energia eficaç que et doni més calor amb menys consum necessites adquirir gas propà. Amb un alt valor calorífic, aquesta energia té una combustió que respecta al màxim el nostre entorn a més d’oferir una immillorable relació qualitat-preu. És una de les solucions que t’oferim quan les teves necessitats energètiques no són molt elevades.

El propà té capacitat de gasificar a baixa temperatura, d’aquí que sigui la millor elecció quan l’aparell està ubicat a l’exterior de l’habitatge, com seria el cas en l’ús de les estufes d’exterior o escalfaplats. Per a calderes a gas la bombona de 11Kg de propà proporciona més calor i és ideal per als negocis pel seu alt consum. És l’envàs que millor es comporta en petits usos industrials ja que molts d’aquests aparells utilitzats en restaurants, asfaltats, fontaneria, etc., tenen molta potència i requereixen una pressió mínima per treballar.

La seva grandària fa que sigui més manejable i lleugera i que puguis ubicar-la sense necessitat de projecte d’instal·lació. Té les mateixes dimensions que la bombona tradicional de butà però amb un poder calorífic superior. S’utilitza principalment en aparells de cocció, aigua calenta, calefacció, barbacoes, escalfapatis, etc.

Es distribueix als nostres clients de forma domiciliària a través de la nostra agència i en punts de venda. Igual que l’envàs UD125, el seu preu també està regulat. Es diferencia exteriorment de la UD-125, per tenir pintada una banda negra.

Carga
11 quilograms de gas propà

Consum
Principalment es destina al consum domèstic però també en alguns casos per al consum industrial.
Especialment recomanable en zones fredes, sobretot si la bombona ha d’estar a l’exterior.

Usos
Encara que el seu ús és més habitual en habitatges també és molt usat en negocis.
Cocció: Cuines, fogons i forns
Aigua calenta: escalfadors i calderes
Calefacció: estufes d’interior i calderes
Usos industrials: calefaccions, cuines i forns industrials, soldadors, lampistes, asfaltats …

Mides
Diàmetre: 30 cm
Alçada Màxima total: 54,9 cm

Pes
El pes de l’ampolla buida o tara és d’uns 13 kg

Preu
El seu preu està regulat per llei pel Govern.